Ana Sayfa

Kurumsal

Ürünler

Projeler

E-Katalog

Blog

İletişim

Spa, Sauna ve Türk Hamamı Blogu
English Türkçe
Tülay Aktaş Cad. No: 1/D Narlıdere, İzmir/TÜRKİYE
Pzt-Cum: 9:00 - 18:00 Cmt: 9:00 - 13:00
+90 (232) 238 43 33

Sitemizde Arayın

Saunalarda Isı Ölçümü

Saunalarda Isı Ölçümü Saunalarda Isı Ölçümü

Hamamlarla benzerlik gösterse bile aralarında birçok farkın bulunduğu sauna, insan vücuduna sağladığı çeşitli etkilerle bilinmektedir. Hamamdan farklı olarak yıkanma ve masaj içermeyen sauna, insan vücuduna zararlı olmayacak şekilde yüksek sıcaklıkta terlemeyi sağlamaktadır. Sağlıklı ve kontrollü şekilde gerçekleşen terleme ile vücudun her bir bölgesinde çeşitli faydalar söz konusu olmaktadır. En önce sauna termometresi ile saunalarda ısı ölçümü yapılarak ortam ısısı kişi için sağlıklı konuma getirilir. Kişi saunaya girdikten sonra yaşamış olduğu terleme ile deri sağlığını korumaktadır. Bunun yanında kalori yakarak kilo verilmesini sağlar, damar ve kalp sağlığını koruma konusunda yardımcı olur, kişilerin derin uykuya dalmasını sağlamaktadır, beyin rahatlığını sağlaması sebebiyle stresi maksimum derecede azaltır. Bu noktada en önemli durum saunanın ısısını ideal derecede ayarlamaktır. Aksi takdirde problem oluşabilir.

Saunalarda Isi Olcumu

 

Isı Ölçümü İle Vücudun Dengesi Sağlanır

Saunalarında yenilik yapmak isteyenler, yeni sauna kurmak isteyenler veya evlerinde bir sauna sistemi oluşturmak isteyenlerin en önce yöneldikleri ürün saunalarda ısı ölçümü yapmak adına sauna termometresi olmaktadır. Hassas termometreler ile uygun sıcaklık saptanmakta ve insan sağlığı dengede tutulmaktadır. Bu termometreler hava sıcaklığını ölçer ancak bunun yanında nem basıncını ölçen higrometreler de kullanılmaktadır. Kum saati de zamanı ölçerek kişinin kaliteli sauna hizmeti alması sağlanır. Termometreyi satın alarak saunada kullanmak isteyen kişilerPoolline.com.tr internet adresimizden kolaylıkla temin edebilirler. Firmamızın sunmuş olduğu ideal fiyatta, kullanışlı ve kaliteli termometreler satın alınıp saunada kullanılabilir.

 


Havuz Ekipmanları, Sauna Malzemeleri, Hazır Süs Havuzları ve Bahçe Ekipmanlarında
Türkiye'nin En Güvenilir Markası Poolline

 

pekcan logo 2022Pekcan Havuz, başta yüzme havuzları yapımı olmak üzere tüm havuz türleri, keyif mekanları olarak kullanılan sıcak, soğuk, ıslak ve rahatlama mekan tasarım ve mühendisliği konusunda İzmir merkezli hizmet veren bir Türkiye'nin lider mühendislik firmasıdır. Pekcan Havuz, havuz yapımı, havuz bakımı, spa ve sauna yapımı, Türk hamamı yapımı konularında çeyrek asırdan fazla bir deneyime sahiptir. Poolline markası, Pekcan Havuz'un on yıllar içinde çizimden, anahtar teslimine kadar yer aldığı binlerce proje ile havuz ekipmanları ve malzemeleri, süs havuzu ekipman ve malzemeleri, spa&wellness ekipman ve malzemeleri, peyzaj-bahçe ekipman ve malzemeleri hakkında edindiği yoğun bilgi ve tecrübesi ile ortaya çıkmış, Türkiye'nin en güvenilen havuz, süs havuzu, spawellness ve bahçe ekipman ve malzemeleri markasıdır. Sitemizde inceleyeceğiniz tüm Poolline ürünlerini yine Pekcan Havuz markası ve online havuz malzemeleri ve havuz ekipmanları satış sitesi olan www.havuzdayim.com sitesinden en uygun ödeme koşulları ile satın alabilirsiniz.

Pekcan 1994den beri