Bu sayfayı yazdır

Konut Tesis Hizmetleri

Konut Tesis Hizmetleri Konut Tesis Hizmetleri

Konut düzenlemeleri söz konusu olduğunda kaliteli hizmet, yerleşim planları, kurulumlar ve varsa devam eden tesis bakımı sağlamak için profesyonel ekiplere güvenebilirsiniz. Hem iç hem de dış mekanlarınızın doğal güzelliğini artırmanıza yardımcı olmak için, konut düzenlemesi hizmetlerimiz geniş bir yelpazede bitki, çiçek, mevsimlik, tatil ve etkinlik merkezli çözümler sunmaktadırlar.
Sunulan Konut Hizmetleri

Mimari düzenlemeleri vurgulamak için bitkilerin şekillerinin, renklerinin ve dokularının yaratıcı kullanımı olan bitki düzenlemesinin, evinizin en güzel özelliklerini vurgulamak için eşsiz bir yoldur. Ayrıca bu evinizi daha keyifli ve çekici hale getirecektir.
Konut düzenlemelerimizden bazıları şunlardır

Dış Mekan Düzenlemesi: Dış mekan düzenlemesi hizmetleri, ankete dayalı bir araştırma ve renk tercihlerinizle ilgili sorular ve hedefleriniz ve ihtiyaçlarınızın genel bir değerlendirmesinden oluşan bir danışma ile başlar. Size ayrıntılı bir teklif verdikten sonra, şartnamenizi karşılayacak şekilde tesislerinizi düzenler ve kurarız. Ve eğer isterseniz anlaşmalı olduğunuz firmalar sulama, gübreleme ve temizlemenin yanı sıra böcek ve hastalık kontrolü ile arızalı bitkilerin değiştirilmesini içeren devam eden bitki bakımını yapmak için düzenli aralıklarla geri döner.

Emlak Hazırlama: Konut mülkünüzün zamanında ve karlı satışında size yardımcı olmak için, uzman bitki düzenlemesi ve tesis bakımını içeren emlak hazırlama hizmeti alabilirsiniz. Birçok emlakçı ve profesyonel ev sahibi, evinizin çekiciliğini artıran mimari unsurları takdir eder. Ancak, evinizi geliştirmeye yardımcı olmak için uygun bitkileri kullanmak için deneyimli teknisyenlerden biriyle birlikte çalışırsanız, potansiyel emlak alıcılarının, hemen görmesini istediğiniz değerli bu unsurları vurguladığınızdan emin olmanızı sağlayacaktır.

Konut Tesis Hizmetleri

Tatil Dekoru: İster bir aile tatili toplantısı veya daha büyük bir etkinlik için evinizin zevkli bir şekilde görünmesini istiyorsanız, tatil dekorunuzu yaratmak için profesyonel yardıma güvenebilirsiniz. Canlı bitki düzenlemeleri, ağaçlar, çelenkler ve hatta iç ve dış mekan kullanımı için tatil aydınlatması dahil her türlü tatil dekorasyon hizmeti sunarlar. Tatiller bittiğinde, tüm düzenlemeleri, süsleri ve görselleri dikkatlice kaldırmak için geri dönerler. Bu nedenle sezonun tadını çıkarmanız dışında hiçbir şey için endişelenmenize gerek yok!

Yaşayan Duvarlar / Yeşil Duvarlar: Herhangi bir alandaki en eşsiz bitki özelliklerinden biri, yaşayan bir duvar, ya da dikey bahçe olabilir. Havadaki toksinleri absorbe ederek hava kalitesini arttırma kabiliyetinin yanı sıra, onu izleyenlere rahatlama eğilimi verecektir. Ustalıkla kurulmuş bir yeşil duvar herhangi bir ev için mükemmel bir özelliktir. Bu yapıyı en iyi durumda tutmakla ilgileniyorsanız, kurduğumuz tüm yaşam duvarları içinde sürekli bakım alabilirsiniz.

Yerleşim Temizleme: İster tırmık, ister eski malç sökülsün, ister eski taşların ve kırık tuğlaların aşınmış geçitlerden toplanıp toplanmasın, tüm temizlik hizmetleri konut mülkünüzün tam potansiyeline dönmesine ve bakımlı bir site olmasını sağlar.
Bahçe Kurulumu: Kendi sebzelerinizi ve bitkilerinizi yetiştirme fırsatı heyecan vericidir. Doğru güneş, toprak ve drenaj koşullarına ulaşmanıza yardımcı olmak için, bahçe kurulum hizmetlerimiz şarttır. Profesyonel firmalar, bahçe alanınızı değerlendirdikten ve hedeflerinizi dinledikten sonra, sizin için bir bahçe kurarlar. Siz ve aileniz yıllarca bahçenizi ekme, sürdürme ve hasat etme zevkini beraber paylaşabilirsiniz.